Isabel Höckert
Av. Fonte da Telha 12 Marisol
2855-157 Corroios, Portugal
Tel/fax +351 21 296 33 32
Mobile +351 91 498 52 52ISABELTOURISM
är specialiserad på att arrangera annorlunda
resor inom Portugal samt Madeira och Azorerna
- speciella evenemang med personlig service,
bröllopsresor, födelsedagar m.m.
Läs mer


Att ordna en resa med ett speciellt tema är något som ligger mig varmt om hjärtat. Att hitta det rätta stället, miljön och känslan för just det tema som gäller är både en utmaning och en belöning när man lyckas pricka in det lilla extra. Isabel tourism kommer att erbjuda teman knutna till respektive årstid men även stående teman som t ex bröllopsresor och födelsedagsresor. Håll utkik på vår hemsida för kommande evenemang. Du är välkommen med just ditt temaförslag! Vi lovar att göra vårt bästa för att ordna en lyckad reseupplevelse.

Smekmånadsresa eller fira bröllopsdag?

Här följer några förslag:
Bo på ett 1700-tals palats! Bli hämtad på morgonen av ett ekipage med hästar och vagn. Färdas genom den trollskogsliknande naturen upp till ett sagoslott där en romantisk lunch väntar. Här har man tänkt på alla detaljer för att det ska bli den perfekta minnesvärda lunchen.

Bo på ett Jaktslott med eget producerade viner! Med ett kök som kan ge en gastronomisk upplevelse och en underbar engelsk trädgård att promenera i. Här kan man drömma sig bort från allt och alla. Slottet ligger i en skog i närheten av de bästa kurorterna i Portugal där det finns möjlighet till sköna bad och massage.

Bo vid havet och njut av sol och bad. Ät en romantisk middag på en fantastisk restaurang. Börja med ett glas champagne på terrassen och se solnedgången. Middagen intas vid ett alldeles speciellt bord där man kan se ljusen reflekteras i vattnet.

För den som vill uppleva landsbygden rekommenderar jag ett boende på pousadas (gamla kloster/slott) eller herrgårdar. Här finns fantastiska möjligheter till att kombinera kulturen, maten och vinet.

Varför inte att bo i en liten fiskeby vid havet och uppleva det enkla livet. äta nyfångad grillad fisk och dricka goda Portugisiska viner. Rida ut tillsammans och ta med en picknick-korg, stanna vid någon riddarborg och bara må bra.
Födelsedagar
Många av oss har säkert hört någon av våra bekanta säga, "jag vill inte vara hemma när jag fyller år", ...eller hur? Så varför inte åka till Portugal och fira födelsedagen? Bjud med dina närmaste, det behöver inte bli dyrare. Kontakta oss för ett prisförslag.

Isabel Tourism tar hand om festen! Vi kan ordna fester för 2 till 100 personer och har även erfarenhet av fester för upp till 700 personer både i Sverige och Portugal. Vi hittar den riktiga miljön, ger förslag på menyer tryckta på svenska eller portugisiska, underhållning, hemliga program m.m.
Kontakta mig så skräddarsyr jag ett förslag som passar just dig.