Isabel Höckert
Av. Fonte da Telha 12 Marisol
2855-157 Corroios, Portugal
Tel/fax +351 21 296 33 32
Mobile +351 91 498 52 52ISABELTOURISM
är specialiserad på att arrangera annorlunda
resor inom Portugal samt Madeira och Azorerna
- speciella evenemang med personlig service,
bröllopsresor, födelsedagar m.m.
Isabel Tourism är specialiserad på att arrangera annorlunda resor inom Portugal samt Madeira och Azorerna. Speciella evenemang, bröllopsresor och födelsedagar. Arrangemang inom kultur, natur, vinprovningar, olivoljeprovningar, musik, matlagningskurser, kurorter/spa-anläggningar, medeltidsmiddagar, golf, ridning, big game fishing, team buildning, "Long Stays" med olika utflykter under vistelsen.

Isabel Tourism arbetar endast med Sverige och i liten skala eftersom syftet är att ge så bra personlig service som möjligt för varje person eller grupp. Eftersom jag har arbetat ca 30 år på Portugals Turistbyrå i Stockholm känner jag väl till alla små smultronställen som finns runt om i landet. De förnämsta vinkällarna, vingårdarna och vinrouterna. Det gömda kulturarvet och den orörda naturen i norra Portugal. Öarna Madeira och Azorerna. De bästa restaurangerna med gastronomiska upplevelser och det billigaste stället att handla på och mycket mycket mer.

Isabel Tourism kan erbjuda en spännande variation av inkvarteringar - vackra pousadas (kloster/slott), herrgårdar, vingårdar, bondgårdar eller pittoreska hus på landet. Allt från lyxhotell till enklare trivsamma hotell och värdshus.

Isabel Tourism ger en personlig service och skapar individuella program som är anpassade till varje person eller grupp. Beroende på dina/era önskemål gör jag ett konkret prisförslag med alla "land arrangements" inkluderade.